راهنمای انتخاب دیزل ژنراتور و موتور برق مناسب
آﯾﺎ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺣﺎل ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮع ﻓﮑﺮ ﮐﺮده اﯾﺪ ﮐﻪ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯿﺘﻮاﻧﺴﺘﯿﺪ ﺑﺮق داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺑﺮق ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻮد ؟
ﺧﺐ ژﻧﺮاﺗﻮر و ﻣﻮﺗﻮر ﺑﺮق ﻫﺎ ﻣﯿﺘﻮاﻧﻨﺪ اﯾﻦ ﮐﺎر را ﺑﺮاي ﺷﻤﺎ اﻧﺠﺎم دﻫﻨﺪ .
اما بسیاری از مردم ﭘﺲ از ﻣﻮاﺟﻬﻪ ﺑﺎ ﻣﺸﮑﻞ ﻗﻄﻌﯽ ﺑﺮق، اﻗﺪام ﺑﻪ ﺧﺮﯾﺪ اﯾﻦ وﺳﯿﻠﻪ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ .
اﯾﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﯽﺷﻮد ﮐﻪ آﻧﻬﺎ ﺗﺤﺖ ﻓﺸﺎر ﻗﺮار ﮔﯿﺮﻧﺪ و اﻏﻠﺐ ﻣﺠﺒﻮرﻧﺪ ﺗﺼﻤﯿﻢﻫﺎي ﺷﺘﺎﺑﺰدهاي ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ ﮐﻪ ﻧﺘﯿﺠﻪي آن، ﺧﺮﯾﺪ ﯾﮏ دﺳﺘﮕﺎه ﭘﺮ ﻫﺰﯾﻨﻪ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻧﯿﺎزﻫﺎي آﻧﻬﺎ را ﺑﺮﻃﺮف ﻧﻤﯽﮐﻨﺪ.
ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺎﻧﻪ، ﻣﺎ اﯾﻦ راﻫﻨﻤﺎي انخاب ژنراتور و موتور برق را ﻣﻨﺘﺸﺮ ﮐﺮدﯾﻢ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﮐﻤﮏ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﺗﺎ ﺑﺴﯿﺎر دﻗﯿﻖﺗﺮ و ﺑﻬﺘﺮ تصمیم ﺑﻪ ﺧﺮﯾﺪ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ.
اﻟﺰاﻣﺎت ﺑﺮﻗﯽ ﺧﻮد را در ﻧﻈﺮ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ
اوﻟﯿﻦ کاری که باید انجام دهید ، اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ واﻗﻌﺎ ﺑﻪ ﭼﻪ ﻣﻘﺪار اﻧﺮژي ﻧﯿﺎز دارﯾﺪ. ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ این کار را به راحتی انجام دهید، ﻓﻘﻂ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ﻟﯿﺴﺖ ﺗﻤﺎم وﺳﺎﯾﻞ اﻟﮑﺘﺮوﻧﯿﮑﯽ ﺿﺮوري و ﻏﯿﺮ ﺿﺮوري ﮐﻪ ، ﻣﯽﺧﻮاﻫﯿﺪ در زﻣﺎن ﻗﻄﻌﯽ ﺑﺮق ﺑﻪ ﮐﺎر ﺧﻮد اداﻣﻪ دﻫﻨﺪ را ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ.
ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ آﻧﻬﺎ را ﻟﯿﺴﺖ ﮐﺮدﯾﺪ، ﺑﺎﯾﺪ اﯾﻦ ﻣﺮاﺣﻞ را دﻧﺒﺎل ﮐﻨﯿﺪ:
- اﻃﻼﻋﺎت ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﻣﻘﺪار وات راه اﻧﺪازي و اﺳﺘﺎرت ﻫﺮ دﺳﺘﮕﺎه را در ﯾﮏ ﺟﺪول ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ (به مثال جدول زیر نگاه کنید)
- ﺳﭙﺲ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻞ ﻣﻘﺪار وات ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز ﺑﺮاي ﺑﻪ ﮐﺎر اﻧﺪاﺧﺘﻦ ﻟﻮازم ﺧﻮد را در ﺟﺪول ﺑﻨﻮﯾسید.
- گام بعدی ،ﯾﺎﻓﺘﻦ اﻗﻼﻣﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ داراي ﺑﺎﻻﺗﺮﯾﻦ ﻣﯿﺰان وات اﺿﺎﻓﯽ ﺑﺮاي اﺳﺘﺎرت ﻫﺴﺘﻨد.
- اﯾﻦ ﻋﺪد را ﺑﻪ ﻣﺠﻤﻮع ﻣﻘﺪار وات راه اﻧﺪازي ﺧﻮد اﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ.
- عدد نهایی ، ﻧﺸﺎن دﻫﻨﺪه ﻣﯿﺰان وات اﺳﺘﺎرﺗﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻮﺳﻂ ژﻧﺮاﺗﻮر ﺑﺎﯾﺪ ﻓﺮاﻫﻢ ﮔﺮدد .
در زﯾﺮ، ﻧﻤﻮﻧﻪاي از ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻣﯿﺰان وات ﺑﺮاي ﯾﮏ ژﻧﺮاﺗﻮر را آوردهاﯾﻢ.
ﻣﺜﺎل ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ
ما فکر میکنیم که در صورت وقوع قطعی برق ، تنها به وسایل ضروری نیاز داریم، مانند یخچال و فریزر برای اینکه غذایمان خراب نشود ، چراغی که به عنوان یک منبع نور اضطراری عمل کند، یک فن کوئل یا کولر یا بخاری کوچک برای کنترل کردن دما، یک توستر و یک لپ تاپ.
همانطور که در مثال بالا میبینید، اگر میزان تمام واتهای مورد نیاز برای کار کردن لوازم را جمع کنیم، عدد 3200 را بدست میآوریم، پس اگر حد کاری را 5500 وات (850 + 700 + 300 + 150 + 1،200 = 3،200) در نظر بگیریم، خوب است.
با این حال، ما به ژنراتوری نیاز داریم که بتواند حداقل 6،800 وات (استارت) تولید کند و به تمام این لوازم (3200 + 3600 = 6.800) برق برساند.
فقط به خاطر داشته باشید که شاید روی برچسب برخی از وسایل الکتریکی در خانه شما، مورد نیاز برای کار کردن نوشته نشده باشد. اگر اینگونه است، میتوانید به وسیله معادله زیر، وات مورد نیاز را تخمین بزنید
Watts (W or kW) = Volts (V) x Amps (A)
(Amps (A) = Watts (W or kW) / Volts (V
ﭘﺲ ﺗﺎ زﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ وﻟﺘﺎژ و آﻣﭙﺮ ﻣﻮرد ﻧﯿﺎزﺗﺎن را در اﺧﺘﯿﺎر دارﯾﺪ، ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺑﻪ راﺣﺘﯽ آﻧﻬﺎ را ﺑﻪ ﺗﺨﻤﯿﻨﯽ از ﻣﯿﺰان ﺑﯿﺎﻧﮕﺮ ﻗﺎﻧﻮن اﻫﻢ از ﻓﯿﺰﯾﮏ ، وات یا همان توان ﮐﺎري ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز ﺗﺒﺪﯾﻞ ﮐﻨﯿﺪ.
ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺎﻧﻪ، دﺳﺘﮕﺎﻫﯽ وﺟﻮد دارد ﺑﻪ ﻧﺎم “وات ﻣﺘﺮ” ﮐﻪ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺑﻪ وﺳﯿﻠﻪ آن دﻗﯿﻘﺎ ﻣﺸﺨﺺ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻫﺮ ﭼﻪ ﻣﻘﺪار وات ﻣﺼﺮف ﻣﯽﮐﻨﺪ. ﺑﻪ راﺣﺘﯽ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﯾﮑﯽ از دﯾﺠﯿﮑﺎﻻ درﯾﺎﻓﺖ ﮐﻨﯿﺪ و از ﺗﻤﺎم ﻣﻌﺎدﻻت ،دﺳﺘﮕﺎه ﻓﯿﺰﯾﮏ ﺧﻼص ﺷﻮﯾﺪ.
وﻗﺘﯽ ﮐﻞ ﻣﯿﺰان وات ﻋﻤﻠﯿﺎت و اﺳﺘﺎرت را ﺑﺪﺳﺖ آوردﯾﺪ ،ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﮐﻪ آﯾﺎ ﯾﮏ ژﻧﺮاﺗﻮر ﻣﯽﺧﻮاﻫﯿﺪ ﯾﺎ ﯾﮏ ﻣﻮﺗﻮر ﺑﺮق.
در ﻣﻮرد ﻣﻮﺗﻮر ﺑﺮق ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯿﺪ
به طور کلی، دو گروه دستگاه اصلی وجود دارد که برای استفاده در خانه ها خوب هستند.
ژنراتور
موتور برق
ژﻧﺮاﺗﻮر
ژﻧﺮاﺗﻮرﻫﺎ ، ﻣﺪلﻫﺎي ﺛﺎﺑﺘﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ اﻧﺪازه آﻧﻬﺎ ﺑﺴﯿﺎر ﺑﺰرگ اﺳﺖ .
اﯾﻦ دﺳﺘﮕﺎهﻫﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﻮﺳﻂ ﯾﮏ ﺷﺮﮐﺖ ﻗﺎﺑﻞ اﻋﺘﻤﺎد و ﺣﺮﻓﻪاي ﻧﺼﺐ ﺷﻮد؛ ﺷﺮﮐﺘﯽ ﮐﻪ از ﻣﺘﺨﺼﺼﺎن ﺑﺮق اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽﮐﻨﺪ و اﻧﺘﻈﺎر ﻣﯽرود ﮐﻪ ﺑﺮاي دﺳﺘﻤﺰد ﻧﯿﺮوي ﮐﺎر در اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖﻫﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺎﺷﺪ.
ﭼﯿﺰي ﮐﻪ ﻣﻦ واﻗﻌﺎ در ﻣﻮرد اﯾﻦ دﺳﺘﮕﺎه ﻫﺎ ﺑﻪ آن ﻋﻼﻗﻪ دارم، اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ آﻧﻬﺎ ﺑﺮق زﯾﺎدي ﻣﯽدﻫﻨﺪ و زﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮق ﺷﻤﺎ ﻗﻄﻊ ﺷﻮد، ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺧﻮدﮐﺎر ﺷﺮوع ﺑﻪ ﮐﺎر ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ.
ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ ﻻزم ﺷﻤﺎ ﻧﯿﺴﺖ در ﺧﺎﻧﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﭼﻮن ﺑﺼﻮرت اﺗﻮﻣﺎﺗﯿﮏ ﺑﺮق وﺻﻞ ﺷﺪه و ﻟﻮازم ﺑﺮﻗﯽ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﮐﺎر ﺧﻮدﺷﺎن اداﻣﻪ ﻣﯽدﻫﺪ
ﻣﻮﺗﻮر ﺑﺮق
ﻣﻮﺗﻮر ﺑﺮق ﻫﺎ دﺳﺘﮕﺎهﻫﺎي ﮐﻮﭼﮑﺘﺮي ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ژﻧﺮاﺗﻮرﻫﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ.
ﺑﻪ ﻃﻮر ﮐﻠﯽاﯾﻦ دﺳﺘﮕﺎهﻫﺎ را ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺻﻮرت دﺳﺘﯽ اﺳﺘﺎرت زد و ﺑﻪ اﻧﺪازه ژﻧﺮاﺗﻮرﻫﺎ ﺑﺮق ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻧﻤﯽﮐﻨﻨﺪ ، اﻣﺎ اﯾﻦ دﺳﺘﮕﺎهﻫﺎ ﺑﺮاي ﺷﺮاﯾﻂ اﺿﻄﺮاري ﮐﻮﺗﺎه ﻣﺪت ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻫﺴﺘﻨﺪ .
البته موتور برق اتوماتیک نیز وجود دارد که بصورت اتوماتیک استارت زده شود.
ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻣﺰﯾﺖ اﯾﻦ دﺳﺘﮕﺎهﻫﺎ ﭼﯿﺴﺖ؟ اﯾﻦ دﺳﺘﮕﺎهﻫﺎ را ﻣﯽﺗﻮان ﺑﻪ آﺳﺎﻧﯽ ﺣﺮﮐﺖ داد، ﻣﯽﺗﻮان آﻧﻬﺎ ﺧﺎرج از دﯾﺪ ﻗﺮار داد، و ﺑﺴﯿﺎر ارزانﺗﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ.
البته ﺷﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ بدانید که مانند هر وسیله دیگر ، ﻫﺮ ﮐﺪام از اﯾﻦ دﺳﺘﮕﺎهﻫﺎ، داراي ﻣﺰاﯾﺎ و ﻣﻌﺎﯾﺒﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ.
ﻣﯿﺰان ﻗﻄﻌﯽ ﺑﺮق
یکی دیگر از چیزهایی که قطعا باید در نظر بگیرید، تناوب و شدت قطعی برق است. مسلماً اگر به مدت چند روز در هر ماه، دچار قطعی برق میشوید، نسبت به شخصی که تنها چند ساعت در سال با قطعی برق مواجه است، به دستگاه دیگری نیاز خواهید داشت.
در واقع، ما سه سناریوی اصلی را شناسایی کرده ایم:
دچار قطعی مکرر و طولانی مدت برق میشوید
اگر در ناحیهای زندگی می کنید که در معرض طوفان، کولاک یا سایر حوادث آب و هوایی شدید قرار دارد و مکرراً دچار قطعی برق میشوید ، بهتر است از یک ژنراتور در خانه استفاده کنید (اگر در منطقهی در معرض سیل نیستید).
و یا از یک موتور برق قوی استفاده کنید که بتواند به اکثر لوازم خانگی شما بدون هیچ گونه مسئله برق برساند.
هر از گاهی دچار قطعی برق میشوید
اگر در ناحیهای زندگی میکنید که هر از گاهی دچار قطعی برق میشود، نیازی به پشتیبان گران قیمت برای تمام لوازم خانگی خود نخواهید داشت. اگر میخواهید تمام وسایل ضروری، به کار خود ادامه دهند، یک موتور برق استاندارد، جوابگو خواهد بود
حداکثر یک بار در سال دچار قطعی برق میشوید، اما باز هم میخواهید آماده باشید
اگر به ندرت با قطع برق مواجه میشوید (یا اصلا مواجه نمیشوید، اما باز هم میخواهید برای قطعی برق آماده باشید)، شاید یک ژنراتور میان رده برای شما مناسب باشد که صدای کمی دارد و کامل است و میتوان از آن به عنوان یک واحد تفریحی برای کمپینگ نیز استفاده کرد.
اﮔﺮ در آﯾﻨﺪه ﺑﻪ ﺑﺮق ﺑﯿﺸﺘﺮي ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﭼﯿﺰي ﮐﻪ در اﺑﺘﺪا ﻓﮑﺮ ﻣﯽﮐﺮدﯾﺪ ﻧﯿﺎز ﭘﯿﺪا ﮐﺮدﯾﺪ، ﮐﺎﻓﯽ اﺳﺖ ﻣﻮﺗﻮر ﺑﺮق ﺟﺪﯾﺪي را اﻧﺘﺨﺎب ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ داراي ﮐﯿﺖ ﻣﻮازي اﺳﺖ
همانطور که میبینید، برای همه نیازهای شما، هیچ ژنراتور همه منظورهای وجود ندارد. شما باید محیطی که در آن زندگی میکنید و شرایط آب و هوایی را در نظر بگیرید.
حتی اگر بخواهیم مسائل را پیچیدهتر کنیم، ویژگیهای اضافی دیگری نیز وجود دارد که ژنراتور باید داشته باشد. پاراگرافهای زیر را ببینید
ویژگیهای اضافی که باید مد نظر قرار داد
به جز حداکثر حجم توان و قابلیت حمل ژنراتور، چندین ویژگی دیگر نیز وجود دارد که میتوانید این ویژگیها را هنگام خرید بهترین دستگاه پشتیبان برق برای خانه، مد نظر قرار دهید.
توصیه تیم متخصصین ژنراتور ما، به شرح زیر است
حداقل یک منبع سوخت جایگزین داشته باشد برای مواقعی که بنزین در دسترس نیست
برای استفاده راحت، دارای استارت الکتریکی با جایگزین استارت دستی باشد
دارای باتری الکتریکی بدون نیاز به تعمیر و نگهداری، همراه با یک باتری شارژر باشد
دارای اینورتر داخلی یا تنظیم ولتاژ اتوماتیک باشد
دارای کنترل اتوماتیک در حالت بیکار به منظور کاهش مصرف سوخت باشد
دارای قاب یا کاور صداگیر با دوام و مخزن سوخت فولادی باشد
دارای درجه سوخت و حالت قطع در زمان کمبود روغن باشد
دارای سوئیچ / شیر قطع سوخت دستی باشد
زمان کار طولانیتری داشته باشد
موتور OHV
دارای برقگیر باشد
دارای چندین نوع مجرای خروجی با درپوش باشد
دارای حداقل یک خروجی برای لوازمی باشد که توان بالاتری دارند (30 آمپر)
دارای دسته تاشو و چرخ باشد
ما قطعاً متوجه هستیم که داشتن این ویژگیها، پول اضافی هم میطلبد.
به همین دلیل است که شما باید بودجه خودتان را در نظر بگیرید و هر ویژگی که واقعا نیاز دارید را در اولویت قرار دهید. چیزی که از نظر ما ضروری است، ممکن است برای شما خیلی مهم نباشد و برعکس.
مواردی که باید قبل خرید یک ژنراتور در نظر گرفت
بسیاری از مردم، بدون توجه به اینکه دانش کمتری در مورد یک ژنراتور وجود دارند ، برای خرید یک منبع برق اظطراری برای خانه خود عجله میکنند.
سوئیچ انتقال(تابلو برق ژنراتور)
سوئیچ انتقال، یکی از مواردی است که هنگام خرید یک ژنراتور، نادیده گرفته میشود. شما باید یک سوئیچ انتقال خریداری کنید و یک برقکار حرفهای آن را نصب کند. راه اندازی یک ژنراتور بدون سوئیچ انتقال، ایمن نیست و تواناییهای برق رسانی آن را به طور قابل توجهی محدود میکند.
سوئیچ انتقال، یک تابلو برق (شبیه به پانل قطع کننده مدار) است، که تضمین میکند که به ژنراتور شما آسیبی نخواهد رسید، وسایل الکتریکی شما داغ نخواهند شد، یا به کسی که روی خطوط برق کار میکند، در معرض خطر قرار نمیگیرد.
همچنین، بدون سوئیچ انتقال، نمیتوانید وسایل برقی ضروری که به سیستم سیم کشی خانه شما وصل هستند، را با ایمنی کامل به کار بیندازید، وسایلی نظیر گرمایش مرکزی و تهویه مطبوع، پمپهای آب، و یا آب گرم کن ها.
خوشبختانه، جایگزینی ارزانتری نیز برای سوئیچ انتقال وجود دارد که نام آن، دستگاه اینترلاک است. این دستگاه، یک اتصال دهنده (کانکتور) کوچک است که به شما این امکان را میدهد تا موتور برق خود را بدون نیاز به سوئیچ انتقال، به پانل سرویس متصل کنید و هزینه آن حدود 1میلیون است.
نصب این دستگاه نیز باید توسط یک برقکار حرفهای انجام شود و هزینه های کاری نیز وجود خواهد داشت. فقط به خاطر داشته باشید که هر سیستم الکتریکی یا هر ساختمان، میتواند از دستگاه اینترلاک استفاده کند.
مقداری سر و صدا ایجاد میکند
بسیاری از مردم اطلاع ندارند که یک ژنراتور، می¬تواند سر و صدا داشته باشد، مخصوصا اگر آن را در یک منطقه پرجمعیت قرار دهید. مطمئن باشید که همسایگان شما، از ژنراتور شما خیلی خوششان نخواهد آمد، مگر اینکه بخواهیدیک ژنراتور یا موتور برق بی صدا بخرید.
اگر زمین بزرگی در اطراف خانه خود ندارید، همیشه سعی کنید روی یک دستگاه بی سر و صدا سرمایه گذاری کنید. بی سر و صداترين موتور برقی كه من میشناسم، در حدود dBA 55 روی بار 50% توليد ميكند.
سر و صدای این موتور برق، به اندازه سر و صدای محیط شهری در طول روز است (حتی بی سر و صداتر از مکالمه طبیعی است که حدود dBA 70 است).
اما بی سر و صداترین دستگاه ها عالی هستند و میتوانید آن ها را در هر جایی استفاده کنید.
سرویس و نگهداری مرتب
همانند هر دستگاه دیگری که دارای موتور است، ژنراتور شما هم نیاز به نگهداری منظم دارد. خوشبختانه، تا زمانی که خودتان یک شخص همه کاره باشید، میتوانید تعمیرات نگهداری اصلی را خودتان انجام دهید.
در اکثر موارد، شما باید فقط اصول اولیه را انجام دهید
• کنترل سطح روغن موتور و تعویض روغن قدیمی با روغن جدید
• بازرسی و جایگزینی سوکت های برقگیر قدیمی
• بازرسی کردن، تمیز کردن و جایگزینی فیلترهای هوا
• هر ماه، یک بار دستگاه را بصورت آزمایشی راه اندازی کنید
• هم واحد و هم بدنه موتور خود را تمیز نگه دارید
• بازرسی و تمیز کردن فیلتر سوخت و مخزن بنزین
• بازرسی و تمیز کردن برقگیر
• بازرسی و تعمیر هر گونه پیچ و مهره شل، سیم، و یا قطعات زنگ زده
شاید خیلی زیاد به نظر برسد، اما شما میتوانید این کارها را حداکثر ظرف دو ساعت انجام دهید. اگر احساس میکنید که هر کدام از فرایندهای فوق، بیش از حد تواناییهای شما هستند، میتوانید از طریق زیر با ما تماس بگیرید تا ما ظرف یک روز تمام کار های فوق را انجام دهیم.
مشاوره رایگان و ارسال کارشناس 02122239357 – 09123851353
الزامات نگهداری
مکان نگهداری موتور برق، ممکن است به اندازهای که در وهله اول به نظر رسد، ساده نباشد.
راحت ترین راه برای انبار کردن واحدتان این است که چرخ و دستهی تاشو تهیه کنید تا بتوانید دستگاه خود را به راحتی حرکت دهید.
همچنین باید به خاطر داشته باشید که اگر بخواهید آن را برای یک مدت طولانی از دیزل ژنراتور یا موتور برق استفاده نکنید، باید تمام گازوئیل و بنزین را از ژنراتور خود بیرون بکشید یا یک تثبیت کننده سوخت در مخزن اضافه کنید و بگذارید برای مدتی کار کند، در غیر این صورت ، بنزین داخل مخزن، بد خواهد شد و رسوبات چسبناکی ایجاد خواهد کرد که باعث خراب شدن کاربراتور شما خواهد شد.
وقتی که سوخت را تخلیه میکنید، متوجه خواهید شد که سوئیچ قطع سوخت، یکی از ویژگیهای بسیار کاربردی است.
ﻣﻤﻨﻮن از وﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﺮاي ﺧﻮاﻧﺪ اﯾﻦ ﻣﻄﻠﺐ ﮔﺬاﺷﺘﯿﺪ ، ﺷﻤﺎ ﻣﯿﺘﻮاﻧﯿﺪ ﺑﺮاي درﯾﺎﻓﺖ ﻣﺸﺎوره راﯾﮕﺎن در ﺟﻬﺖ اﻧﺘﺨﺎب ﻣﻮﺗﻮر ﺑﺮق و ژﻧﺮاﺗﻮر ﺑﺎ ﺷﻤﺎره 0212239357 در ﺳﺎﻋﺎت اداري و ﺷﻤﺎره 09923365323 در ﻫﺮ ﺳﺎﻋﺖ از ﺷﺒﺎﻧﻪ روز ﺗﻤﺎس ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ و ﯾﺎ ﻓﺮم زﯾﺮ را ﭘﺮ ﮐﻨﯿﺪ .